29 de novembre del 2010

Viure en pau.

A vegades penso que, si pogués seleccionar aquelles coses que pogués esborrar completament de la ment, ho faria. Altres, si tornés endarrere hagués fet les coses diferent i, a estones, penso que si tornés a viure aquesta vida, ni s'hagués donat opció a viure segons quines experiències.
A vegades, n'estic farta.
Moltes, no comprenc i d'altres, espero.
Si us plau, vull viure en pau.

Gemma Ruiz.

Salmo 23: Jehová es mi pastor, nada me faltará. En lugares de delicados pastos me hará descansar; junto a aguas de reposo me pastoreará. Confortará mi alma. Me guiará por sendas de justicia por amor de su nombre. Aunque ande en valle de sombra de muerte, no temeré mal alguno, porque tú estarás conmigo; tu vara y tu cayado me infundirán aliento. Aderezas mesa delante de mí en presencia de mis angustiadores; unges mi cabeza con aceite; mi copa está rebosando. Ciertamente, el bien y la misericordia me seguirán todos los días de mi vida, y en la casa de Jehová moraré por largos días.

1 comentari:

Anònim ha dit...

...pensa per un moment si haguesis nascut en un altra part del món...pensa en aquelles persones que vols realment...y que tu sas que elles també te volen, aquelles persones per les que ho donaries tot i elles també...

Al que vaig és simplement que si haguesis nascut en un altra part del món no les coneixeries...qui na llastima no??

La vida pasa y no ho pots evitar, el que has de saber y tindre clar es ón vols estar...si prop de Deu o llunt...

El passat, passat esta...però el futur es un món per descobrir...

Rayada que m'he pegat jajaj
:P
Isak